opc_loader

Wensenlijst

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 

Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 12.00 uur hebt besteld en jouw betaling is ontvangen, wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald, worden op maandag verzonden. Je ontvangt altijd een bevestiging zodra jouw bestelling verzonden wordt. In deze laatste e-mail vindt je ook een Track & Trace code van DPD, zodat je zelf kunt nagaan wanneer je jouw bestelling ontvangt. Het kan zijn dat de bestelling door uw brievenbus kan en het dus geen pakketpost is,dan ontvang je een geen Track & Trace code. 

Heeft je geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat jouw e-mail adres onverhoopt verkeerd in ons systeem geregistreerd staat.

Bestelling wijzigen?

Heeft je een bestelling geplaatst, maar komt je er later achter dat je toch een ander product nodig heeft of iets aan jouw bestelling toe wilt voegen? In de meeste gevallen is dat geen probleem.

Uiteraard kunnen we jouw bestelling alleen wijzigen wanneer deze nog niet verzonden is. Dan kunnen we jouw bestelling eenvoudig voor je wijzigen. Neem dus tijdig contact met ons op. 

Heeft jouw bestelling inmiddels de status ’verzonden of voltooid’ bereikt? Dan is jouw bestelling al verzonden en is het helaas niet meer mogelijk om de bestelling te wijzigen. Uiteraard kunt je jouw bestelling bij ons wel zonder problemen snel en eenvoudig ruilen of retourneren.

Verzenden binnen Nederland en Belgiё

Wij verzenden onze pakketten met DPD. Als je op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag aan DPD overdragen. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen boven de €30,- betaalt je geen verzendkosten! Bedraagt je bestelling minder dan €30,- dan rekenen wij €3,95 verzendkosten bij Nederland en bij Belgiё €4,95 verzendkosten . Dus bestelt je bij ons boven de €30,- dan nemen wij de verzending voor onze rekening. Dat is de service van sunnytoday.nl!